Initiativtagerne bag Nordjysk Invest

Nordjysk Invest blev stiftet i efteråret 2015 af Brian Bundgaard fra Jysk Pension og Torben Toft fra Revice. Siden stiftelsen er John Büchler fra BusinessAalborg og Rune Hyllested fra Storm Advokatfirma også blevet en del af holdet. 

 

"Hvis vi sætter de virksomhedsejere, der er rigtig gode til at drive forretning, sammen med de ildsjæle, som har de gode ideer, så må vi kunne skabe noget fantastisk." - Brian Bundgaard

Initiativtagerne

Brian
Bundgaard

Grundlægger

Til daglig er Brian partner og medejer af Jysk Pension, der formidler pensions- og sundhedsordninger til virksomheder i hele landet. Når vi afholder pitchdage i Nordjysk Invest fungerer Brian som vært og ordstyrer, mens han også er en del af

udvælgelseskomiteen.   

Torben
Toft

Grundlægger

Torben er partner i PwC der har skabt et nærværende og nytænkende revionskoncept med kunden i fokus. Torben er skarp til at se potentiale i deltageransøgninger og er også en del af Nordjysk Invests udvælgelseskomité. 

John
Büchler
Rune
Hyllested

Medarrangør

Medarrangør

Som erhvervskonsulent hos BusinessAalborg har John en finger på pulsen i forhold til de nye upcoming aktører i erhvervslivet. Han ved, hvad der rører sig og hvilke nye interessante idéer, der er sat i søen. John er også en del af udvælgelseskomiteen. 

Rune er direktør i Storm Advokatfirma i Aalborg, hvor han primært beskæftiger sig med landbrugsret, behandling af konkursboer og virksomhedsrådgivning. Derudover er han en del af Nordjysk Invests udvælgelseskomité.

Kontakt Nordjysk Invest

Succes! Beskeden er ankommet.

Nordjysk Invest

Vandmanden 10A

9200 Aalborg