For ansøgere

Søger du kapital?

På vores pitch events får I muligheden for at præsentere jeres virksomhed. Til pitchen er det vigtigt, at i har fuld kendskab til alt i jeres virksomhed. Sørg for at kende alle tal i din virksomhed, det giver jer en tryghed for at kunne svare hurtigt og præcist.

 

Derudover lægges der vægt på dette:

Teamet: Investorer investerer i mennesker, derfor vil grundlæggeren samt de ansatte være afgørende for langt de fleste investeringer.

Derfor er det vigtigt for dig, at kunne fortælle hvilke opgaver/problemer teamet kan løse og hvilke personer der mangler i jeres organisation for at nå de opstillede mål.

Innovationshøjde: Når investorerne kigger på jer og stiller spørgsmålene: Hvordan gør i jer unikke og hvordan differentierer jeres løsning sig i forhold til jeres konkurrenter?

Timing: Hvad er årsagen til at i netop nu søger kapital? Er der stigende efterspørgsel? Er der politiske årsager? Er der vækst i markedet? osv.

Fundingstørrelse: Hos Nordjysk Invest vil vi ofte gerne spille en aktiv rolle i udviklingen af virksomhederne. Typisk ønsker vi at teamet bag startuppet stadig besidder størstedelen af ejerskabet i virksomheden efter investeringen.

Vi ser ofte, at der bliver behov for yderligere kapital, når virksomheden løbende skal skalere yderligere. For ikke at udvande ejerkredsens andel i selskabet er det vigtigt, at der er plads til nye investorer på et senere tidspunkt.

Geografisk placering: I Nordjysk Invest investerer vi typisk i danske virksomheder.