Om Nordjysk Invest

Nordjysk Invest er en kompetent og pengestærk netværksgruppe med base i Aalborg. Flere gange årligt åbner vi dørene, så udvalgte virksomheder og iværksættere kan komme og pitche deres forretningsidé. Har du en virksomhed, der er klar til at vækste? Så har vi de kloge penge!

Det var manglen på et seriøst mødested mellem virksomheder og investorer, der tilbage i 2015 gav Brian Bundgaard fra NORTH, tidligere Jysk Pension, og Torben Toft fra PwC idéen til Nordjysk Invest. Det var deres oplevelse, at mange investorer ønskede at få deres penge ud at arbejde, men havde problemer med at finde de rigtige virksomheder at investere i. Men på den anden side stod det også klart, at mange sunde virksomheder manglede kapital i forbindelse med f.eks. vækst eller generationsskifte. Med inspiration fra TV-programmet, Løvens Hule, skabte de derfor Nordjysk Invest.

Siden er både BusinessAalborg med John Büchler i spidsen og Storm Advokatfirma i skikkelse af Rune Hyllested trådt med ind i projektet.

Investorgruppen

Det er vigtigt for os, at vores investorgruppe spænder bredt i både personlighed og faglige kompetencer. Derfor har vi altid cirka 15 forskellige investorer, der alle kan bidrage forskelligt til vores deltagende virksomheder. 

Mange penge er ikke en adgangsbillet til investorgruppen i sig selv. Alle investorer engagerer sig 100% i projektet og går til investoropgaven med både hjerte og hjerne. Investorgruppens medlemmer er fokuserede samarbejdspartnere og ikke bare økonomiske støtter.

Besøg Nordjysk Invest

Vi åbner dørene til Nordjysk Invest 6-8 gange om året, hvor udvalgte virksomheder og iværksættere får mulighed for at komme og pitche deres idé eller forretningsplan for vores panel af pengestærke investorer. Skal det være dig og din virksomhed næste gang? Så send os en ansøgning allerede i dag.