FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Herunder har prøvet at besvare de fleste spørgsmål, skulle der være et spørgsmål, som du ikke får svar på her, kan du kontakte os.

Start med at udfylde din ansøgning her.

Læs mere om vores udvælgelsesproces her.

Nordjysk Invests investorer investere som oftest i både startups, virksomheder der skal vækste og i forbindelse med generationsskifter.

Efter grundlæggere, venner og familie selv har finansieret opstarten foretager investorerne typisk investeringer eventuelt med eller før den første venturekapitalrunde.

Nej, hos Nordjysk Invest har vi ikke specifikke fokusområder. Vi kigger på virksomheder, der er skalerbare, innovative og har stort vækstpotentiale.

Ja, det er vigtigt for os at det der foregår under pitchrunden er fortroligt og derfor kan der roligt fremsendes materiale som eksempelvis regnskab, forretningsmodel, businessplan, budget og patenter med mere.

Nej, Nordjysk Invest opkræver ikke gebyrer. Vi er en non-profit organisation.

Vi åbner dørene til Nordjysk Invest 6-8 gange om året, hvor udvalgte virksomheder og iværksættere får mulighed for at komme og pitche deres idé eller forretningsplan for vores panel af pengestærke investorer.

Vi anbefaler du pitcher på dansk eller engelsk.

Ja, det må du gerne.

Det skal være en PDF eller PowerPoint fil.

Nej, selvom vi er inspireret af Løvens Hule og tidligere har medvirket i nogle programmer så vil der i denne sæson ikke være kamerahold med til pitchrunden.

Vi tager både startups, scaleups og generationsskifte.