FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Herunder har vi prøvet at besvare de fleste spørgsmål. Skulle der være et spørgsmål, som du ikke får svar på her, er du velkommen til at kontakte os.

Start med at udfylde din ansøgning her.

Læs mere om vores udvælgelsesproces her.

Nordjysk Invests investorer investerer som oftest i både startups, virksomheder under generationsskifte og virksomheder, der skal vækste.

Når grundlæggere, venner og familie selv har finansieret opstarten, foretager investorerne typisk investeringer – eventuelt under eller før den første venturekapitalrunde.

Nej, hos Nordjysk Invest har vi ikke specifikke fokusområder. Vi kigger på virksomheder, der er skalérbare, innovative og har stort vækstpotentiale.

Ja, det er vigtigt for os, at det der foregår under pitchrunden er fortroligt, og derfor kan der roligt fremsendes materiale som eksempelvis regnskab, forretningsmodel, businessplan, budget, patenter med mere.

Nej, Nordjysk Invest opkræver ikke gebyrer. Vi er en non-profit organisation.

Vi åbner dørene til Nordjysk Invest 6-8 gange om året, hvor udvalgte virksomheder og iværksættere får mulighed for at komme og pitche deres idé eller forretningsplan for vores panel af pengestærke investorer.

Du må pitche på både dansk og engelsk.

Ja, det må du gerne.

Det skal være en PDF eller PowerPoint fil.

Nej, selvom vi er inspireret af Løvens Hule, og tidligere har medvirket i nogle programmer, vil der i denne sæson ikke være kamerahold med til pitchrunden.

Vi investerer i både startups, scaleups og generationsskifte.